Smještaj u domu Karakaš

Dva smještajna objekta

Obiteljski dom „Karakaš“ sastoji se od dva objekta obuhvaćena jednim dvorištem za šetanje i provođenje vremena na svježem zraku. Dom je na idealnom mjestu jer se nalazi u slijepoj ulici, a ujedno u samome centru naše Dubrave. Mir, lijepa priroda, sadržaj koji ima svaki grad, sve to ima naša Dubrava koja je idealno mjesto za osobe treće dobi.

Sobe po želji

Jedan od objekata sastoji se od dva kata te broji jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe uz dvije kupaonice, prostora za odmor i provod zajedničkog vremena te prostora za medicinsko osoblje, odnosno ambulante. Drugi objekt sastoji se samo od prizemlja te broji dvokrevetne i trokrevetne sobe uz prostor za odmor i zajedničko druženje te kupaonicu.

Usklađenost s propisima

Sve sobe su prostrane i usklađene sa svim pravnim propisima. Ovisno o dogovoru, korisnici će biti smješteni u željeni objekt.  Sve sobe su personalizirane i prilagodljive željama korisnika. Također, sobe imaju dojavni uređaj te korisnici mogu u bilo koje doba dana ili noći pozvati medicinsko osoblje ili njegovatelje.